Armonia Center – Un centru care are grija de tine!   

La Armonia Center veti gasi cele mai inovative si eficace tratamente non-invazive pentru recuperare, infrumusetare si echilibrare a intregului organism. Aici, rezultatele excelente pe care le veti obtine sunt garantate pe termen lung de armonioasa combinatie dintre tehnologia de ultima ora si intelepciunea medicinei milenare chineze.

Intreaga echipa Armonia Center creeaza o experienta de neuitat fiecarui vizitator. Scopul nostru este de a depasi toate asteptarile pe care le aveti si a va ajuta sa va simtiti intr-o oaza de rasfat si relaxare. Medicul nostru va personaliza fiecare serviciu la nevoile individuale ale fiecarui oaspete.

Va prezentam echipa noastra

irina spuderca biorezonanta

Irina Spuderca

Specialist biorezonanta
  ionut medicina alternativa

  Ionut-Gabriel Corbea

  Medic medicina generala si acupuncturist
   terapie bowen

   Cristian Lita

   Specialist Terapia Bowen si Chiropractica

    Florentina Mardare

    Asistent Manager si Consilier

     Armonia Center, prin tratamentele de infrumusetare si remodelare corporala va ofera masaj, tratamente faciale, anticelulitice, de tonifiere, anti-acnee (Beautytek) si alte servicii concepute pentru a va spori starea de bine.  Intr-o atmosfera relaxanta puteti lasa grijile deoparte si va puteti, pur si simplu, bucura de rasfatul pe care il meritati.

     Atunci cand luati hotararea de a alege un tratament de ingrijire a pielii, sunteti datori sa le alegeti pe cele mai bune!

     Armonia Center este un centru care foloseste cele mai noi echipamente, tratamente si tehnici pentru a asigura satisfactia, siguranta si rezultatele dorite.

     Promitem ca orice pachet de tratamente veti alege va veti simti mai bine in propria piele si va veti mandri cu reflexia imaginii proprii din oglinda.

     Contacteaza-ne, raspundem in maxim 24 ore!

     Formular de contact

     Pentru detalii suplimentare sau pentru clarificarea oricaror nelamuriri, va rugam să ne contactați. Programarile pot fi facute la telefon: 073 126 03 08 / 021 539 49 40 sau completand formularul de mai jos.

      Date de contact

      • Luni - Vineri10:00 - 22:00
      • Telefon 073 126 03 08
      • E-mailreceptie@armoniacenter.com