masaj shiatsu

Shiatsu este unul dintre multele tipuri diferite de masaj ce isi are originea in Japonia, ce are la baza medicina traditionala chineza cu elemente de terapie occidentale. Urmand acest tip de terapie prin masaj, veti aplicifica capacitatea organismului de a se vindeca.

Terapia de masaj Shiatsu se bazeaza prin utilizarea degetelor si a palmelor pentru a aplica presiune pe diverse zone ale suprafei corpului pentru a ajuta la vindecarea afectiunilor si a corectarii dezechilibrelor din corp.

 

Presiunea aplicata punctelor de pe corp stimuleaza fluxul de energie si corecteaza dezechilibrele. Pe langa faptul ca este o experienta profund relaxanta, Shiatrsu ajuta la ameliorarea stresului, la tratarea durerii si a bolilor, contribuind la sanatatea generala si la bunastarea pacientului.

Shiatsu regleaza activitatea sistemului nervos automat si stimuleaza sistemele circulatorii, limfatice si hormonale. Postura slaba, probleme articulare, entorse, artrita, sciatica, dureri acute de gat si de spate , sinuzita si bronsita pot fi tratate cu Shiatsu.

 

Cum se diferentiaza Shiatsu de alte tehnici?

Aceasta terapie de masaj, are elemente comune cu alte  metode de tratament, cum ar fi osteopatia, drenajul limfatic si fizioterapia.

Shiatsu lucreaza la imbunatatirea starii generale de sanatate actionand asupra sistemului energetic intern. Terapia duce adesea la o gama crescuta de miscare si o mai buna coordonare. Folosit ca terapie primara sau complementare, Shiatsu combina tehnicile de intindere asistata si acupresiune pentru a restabili structura musculara si osoasa.

 

Daca iti doresti sa testezi aceasta terapie de masaj, specialisti de la Armonia Center te asteapta pentru a-ti oferi momente de relaxare si de energizare a corpului! Suna la 0731.260.308 pentru programare.