beautytekAparatul Beautytek utilizeaza o bucla inchisa pentru detectarea deficientelor energetice si tratarea lor cu mare acuratete prin intermediul unor algoritmi informatici complecsi.  Astfel, rezultatele tratamentelor pentru ridicare de sani, liposuctie abdominala fara interventie chirurgicala, intinderea pielii de pe fese, coapse, precum si ale tratamentelor impotriva celulitei, acneei, a vergeturilor, cicatricilor, ridurilor si liftingul facial sunt preprogramate.

Cum actioneaza tratamentele de infrumusetare si remodelare corporala Beautytek

Fiecare client are probleme caracteristice si este tratat individual, nu „ca o medie”. Beautytek utilizeaza energia si transferul de informatii intre aparat si organism pentru a crea si trimite un impuls special conceput pentru client si nevoile zonei tratate. Prin urmare, un impuls electric de foarte joasa frecventa este trecut prin organism. In timp ce acest impuls traverseaza zona lucrata, sistemul Beautytek monitorizeaza reactia organismului, astfel incat tratamentul este in mod constant ajustat pentru a obtine echilibrul energetic, calibrat cu precizie pentru fiecare client, in timp real.

Tratamente infrumusetare Beautytek

In cadrul tratamentelor de întreținere corporală sunt utilizaţi electrozi și electroliţi speciali. Electroliţii acţionează ca o interfaţă între piele și electrozi. Utilizarea lor îmbunătăţeşte transmiterea biocurentului microcibernetic. Conţin substanţe active ce sunt absorbite prin pori, iar una dintre atribuţiile lor este de a deschide canalele, incrementând aportarea energetică spre celule.

Aplicabilitatea si beneficiile tratamentelor de infrumusetare si remodelare corporala Beautytek

Teoria Beautytek este simpla – actioneaza din interior spre exterior, trateaza problemele organismului din interior, iar beneficiile vor fi vizibile la exterior. Aplicarea tratamentelor Beautytek este potrivita pentru toate zonele corpului (in functie de alegerea clientului), rezultatele fiind similare cu cele obtinute in chirurgia estetica – de la lifting facial pana la eliminarea celulitei.

Vezi mai jos rezultate obtinute cu Beautytek

Contacteaza-ne, raspundem in maxim 24 ore!

Formular de contact

Pentru detalii suplimentare sau pentru clarificarea oricaror nelamuriri, va rugam să ne contactați. Programarile pot fi facute la telefon: +40 731 260 308 sau completand formularul de mai jos.

    captcha

    Date de contact

    • Luni - Vineri10:00 - 20:00
    • Telefon +40 731 260 308
    • E-mailreceptie@armoniacenter.com