Drenajul limfatic medical ajuta edemul si limfedemul (picioarele umflate)!

LIMFEDEMUL reprezinta o colectie de lichid limfatic in tesuturi care se poate dezvolta din cauza problemelor cu vasele limfatice sau dupa indepartarea ganglionilor limfatici.

Limfa este un fluid bogat in proteine care in mod normal calatoreste de-a lungul unei retele extinse de vase si capilare. Se filtreaza prin ganglionii limfatici, care prind si distrug substantele nedorite, cum ar fi bacteriile. Atunci cand exista o problema cu vasele sau ganglionii limfatici, totusi, miscarea fluidului poate fi blocata.

EDEMUL este umflarea cauzata de excesul de lichid prins in tesuturile corpului. Desi edemul poate afecta orice parte a corpului, este posibil sa observati mai mult in maini, brate, picioare si glezne.

 

Edemul usor poate fi cauzat de sarcina, simptome premenstruale, consumul de prea multa sare sau statul pe loc prea mult timp sau cauze mai grave cum ar fi:boli de rinichi sau leziuni,insuficienta cardiaca congestiva,
vene care sunt slabe sau deteriorate sau un sistem limfatic care nu functioneaza corect.

Aparatul medical algonix rezolva fara durere toate aceste probleme in doar cateva sedinte!

Drenaj limfatic medical

Drenajul limfatic medical

Ajuta la intarirea sistemului imunitar stimuland ganglionii limfatici să producă anticorpii atât de necesari organismului în lupta cu diferite infecţii. Femeile care au rămas cu picioarele umflate după ce au născut pot recurge la acest tip de drenaj, persoanele care se află la dietă pot recurge la acest masaj, căci toxinele se elimină mai uşor din organism.

Pe termen lung, drenajul limfatic are un rol de relaxare asupra organismului, de aceea este foarte util persoanelor care suferă de insomnie si oboseala cronică poate fi combătută cu ajutorul acestei proceduri.

O astfel de şedinţă de drenaj limfatic medical poate dura între 20 -25 de minute daca este efectuata pe anumite zone ale corpului, şi poate ajunge la o oră, pentru persoanele care au nevoie de un drenaj general.