Armonia Center – Un centru care are grija de tine!   

La Armonia Center veti gasi cele mai inovative si eficace tratamente non-invazive pentru recuperare, infrumusetare si echilibrare a intregului organism. Aici, rezultatele excelente pe care le veti obtine sunt garantate pe termen lung de armonioasa combinatie dintre tehnologia de ultima ora si intelepciunea medicinei milenare chineze.

Intreaga echipa Armonia Center creeaza o experienta de neuitat fiecarui vizitator. Scopul nostru este de a depasi toate asteptarile pe care le aveti si a va ajuta sa va simtiti intr-o oaza de rasfat si relaxare. Medicul nostru va personaliza fiecare serviciu la nevoile individuale ale fiecarui oaspete.

Va prezentam echipa noastra

terapie bowen

Cristian Lita

Specialist Terapia Bowen si Chiropractica

  Armonia Center, prin tratamentele de infrumusetare si remodelare corporala va ofera masaj, tratamente faciale, anticelulitice, de tonifiere, anti-acnee (Beautytek) si alte servicii concepute pentru a va spori starea de bine.  Intr-o atmosfera relaxanta puteti lasa grijile deoparte si va puteti, pur si simplu, bucura de rasfatul pe care il meritati.

  Atunci cand luati hotararea de a alege un tratament de ingrijire a pielii, sunteti datori sa le alegeti pe cele mai bune!

  Armonia Center este un centru care foloseste cele mai noi echipamente, tratamente si tehnici pentru a asigura satisfactia, siguranta si rezultatele dorite.

  Promitem ca orice pachet de tratamente veti alege va veti simti mai bine in propria piele si va veti mandri cu reflexia imaginii proprii din oglinda.

  Contacteaza-ne, raspundem in maxim 24 ore!

  Formular de contact

  Pentru detalii suplimentare sau pentru clarificarea oricaror nelamuriri, va rugam să ne contactați. Programarile pot fi facute la telefon: +40 731 260 308 sau completand formularul de mai jos.

   captcha

   Date de contact

   • Luni - Vineri10:00 - 20:00
   • Telefon +40 731 260 308
   • E-mailreceptie@armoniacenter.com

   Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, stim ce tratamente este potrivit pentru fiecare persoana. Pentru detalii suplimentare sau pentru clarificarea oricaror nelamuriri, va rugam să ne contactați. Programarile pot fi facute la telefon: +40 731 260 308 sau completand formularul de mai sus.