Afla ce spun clientii despre noi

Marius Radu
Marius Radu
10/01/2023
Genial!
Anca Batae
Anca Batae
31/12/2022
vibe relaxat sustinut de oameni deschisi si primitori eu am testat si revenit la una dintre terapiile alternative si mi-am trimis si prietenii 🙂
Bogdan T
Bogdan T
25/11/2022
O experiență extraordinară! După o ședință de chiro am plecat simțindu-mă ca și cum am renăscut. Domnul doctor este un om de nota zece și din punct de vedere profesional și din punct de vedere social. Cu siguranță voi reveni!
Bless Life
Bless Life
01/11/2022
O experienta excelenta la centrul Armonia, multumesc in special domnului doctor Cristian Lita pentru profesionalism si implicare. Cu siguranta o sa revin si pentru sedinte de masaj. Spor in continuare !
Laura Baceanu
Laura Baceanu
26/10/2022
Multumiri doamnei Mariana Lengyel, Specialist masaj si terapie sportiva, pentru daruire, profesionalism si mai ales pentru starea de bine pe care am regasit-o prin masajul terapeutic/terapia sportiva. Dupa primele sedinte, durerile de coloana s-au ameliorat considerabil. Este o bucurie sa revin de fiecare data. Este incredibil ce efect pot avea sesiunile de masaj constante asupra intregului organism. De asemenea, multumiri Dl. Cristian Lita, pentru terapia de chiropractica, recomand cu cea mai mare incredere. Tot respectul meu personalului amabil si prietenos.
Ionuţ Grozavu
Ionuţ Grozavu
25/10/2022
Când am intrat în clădire am fost întâmpinat de doamna de la recepție care a fost extrem de drăguță. In ceea ce privește ședința, domnul Cristian Lita este un profesionist. Am discutat despre problema mea cu dânsul, mi-a explicat ce ar trebui sa schimb in rutina zilnică și cum să îmi protejate spatele de acum înainte. Trecând apoi la partea practică pot spune că nu am simțit durere in urma procedurile realizate de domnul doctor, ba chiar m-am relaxat. Nu a fost deloc înspăimântătoare această experiență așa cum credeam. Sunt de părere că toată lumea ar trebui sa viziteze cel puțin odată un chiropractor. Recomand!
Nicolae Avram
Nicolae Avram
22/10/2022
Recomand. Dupa prima ședinta de chiropractica am scăpat de durerea lombara cauzată de o accidentare la sala. Personal foarte prietenos si primitor.
Marius Valentin
Marius Valentin
13/10/2022
Astăzi a fost prima data când am intrat in contact cu aceasta clinica minunată și va recomand cu drag sa faceți la fel ca mine! De când am intrat primi oamenii cu care am luat contact m-au primit cu drag și cu sufletul deschis! (sa nu mai sa nu mai spun ca am fost întrebat ce doresc sa servesc 🙂 ) Am avut o discuție lejera nici nu am simtit ca am venit sa îmi rezolv problema cu coloana( scolioza) ci mai de graba ca am venit in vizita la oamenii apropiați mie! In ceea ce îl privește pe Dl. Lita Cristian este un om super care nu doar s-a ocupat sa îmi ofere cel mai bun tratament ci am putut avea și discuții pe baza a aceea ce privește sportul și sănătatea întregului corp! Le mulțumesc tuturor celor de aici și cu siguranța o sa revin dar nu pentru tratarea unei probleme ci pentru mesajul de relaxare care sigur ma va scăpa de stresul de zi cu zi!
Carmen Profir
Carmen Profir
22/03/2022
O locatie cu servicii de calitate

Contacteaza-ne, raspundem in maxim 24 ore!

Formular de contact

Pentru detalii suplimentare sau pentru clarificarea oricaror nelamuriri, va rugam să ne contactați. Programarile pot fi facute la telefon: +40 731 260 308 sau completand formularul de mai jos.

    captcha

    Date de contact

    • Luni - Vineri10:00 - 20:00
    • Telefon +40 731 260 308
    • E-mailreceptie@armoniacenter.com