masaj terapeutic

Masajul terapeutic are rolul de a restabili utilizarea sistemica si biomecanica a corpului uman. Acest tip de masaj poate fi utilizat pentru a ajuta la tratamentul majoritatii problemelor musculo-scheletice si asociate, iar terapia regulata de masaj terapeutic are ca rezultat o imbunatatire a functiilor circulatorii, limfatice si neurologice.

O sedinta de masaj terapeutic poate fi stimulanta sau linistitoare in functie de tehnica, viteza si profunzime. Aceste sedinte de masaj sunt eficiente si ajuta la crearea unui echilibru si a armoniei interioare.

Tinand cont de nivelul de stres la care sunte expus, masajul terapeutic este una dintre solutiile pe care le aveti la dispozitie pentru a imbunatati calitatea vietii.

 

Beneficiile terapiei de masaj terapeutic

Beneficiile terapiei de masaj terapeutic sunt profunde si devin si mai evidente , pe masura ce persoanele din jurul nostru devin mult mai stresate, mai agresive si mai anxioase.

 

Masajul terapeutic poate fi folosit pentru:

  • Intretinerea sanatatii prin incurajarea unui stil de viata mult mai sanatos cat si constientizarrea genrala a sanatatii vietii;
  • Managementul stresului si ameliorarea tensiunii musculare, incurajand relaxarea generala a corpului;
  • Ingrijirea postoperatorie, ajutand la reducerea perioadei de recuperare, reducerea durerii si a rigiditatii asociate cu repausul la pat;
  • Tulburari emotionale si/sau psihologice prin eliminarea de endorfine care ajuta la ridicarea si reducerea depresiei;
  • Boala terminala, reducand durerea si disconfortul asociat cu repausul la pat pe termen lung, precum si la furnizarea de sprijin si la reducerea efecteor stresului emotional atat pentru pacient cat si pentru familie.
  • Dureri cronice
  • Ingrijirea persoanelor cu dizabilitati
  • Participantii de sporturi pentru a-si imbunatati persormantele

 

Recomandam masajul terapeutic pentru ca va ajuta sa aveti un stil de viata mult mai sanatos! Suna pentru programare la 0731.260.308.