Echipamente Armonia Center

SCIO

scioO metoda de diagnosticare si tratament care foloseste cu succes cea mai avansata tehnologie de profil – aparatul de biorezonanta SCIO – considerat ca fiind una dintre cele mai promitatoare achizitii ale stiintei medicale moderne, bazat pe descoperirile fizicii cuantice, prin care se obtine echilibrarea energetica a eventualelor disfunctii depistate.

Beautytek

beautytekAparatul Beautytek utilizeaza o bucla inchisa pentru detectarea deficientelor energetice si tratarea lor cu mare acuratete prin intermediul unor algoritmi informatici complecsi.  Astfel, rezultatele tratamentelor pentru ridicare de sani, liposuctie abdominala fara interventie chirurgicala, intinderea pielii de pe fese, coapse, precum si ale tratamentelor impotriva celulitei, acneei, a vergeturilor, cicatricilor, ridurilor si liftingul facial sunt preprogramate.

Algonix

algonixDezvoltat de Medilab (Germania), Sistemul Algonix este cea mai recenta inovatie apartinand celei mai avansate tehnologii de tratare a durerii, leziunilor si de reabilitare a traumatismelor si reprezinta evolutia design-ului si ingineriei biomedicale de peste doua decade.  Destinat in principal tratamentelor precise a celor mai dificile leziuni si traumatisme intalnite de catre doctori.

Foot spa

detox foot spaPrecum magnetii care au polaritati pozitive si negative si fiecare celula a organismului nostru are ioni pozitivi si negativi. Atunci cand alaturam un magnet negativ de unul pozitiv ei se atrag. In mod similar, atunci cand ioni negativi sunt introdusi in apa din jur picioarelor, ionii pozitivi din corp sunt atrasi, permitand celulelor sa faca schimb de ioni prin osmoza. Ionii pozitivi sunt produsi de aparate electronice, precum computerele si telefoanele mobile.

Contacteaza-ne, raspundem in maxim 24 ore!

Formular de contact

Pentru detalii suplimentare sau pentru clarificarea oricaror nelamuriri, va rugam să ne contactați. Programarile pot fi facute la telefon: +40 731 260 308 sau completand formularul de mai jos.

    captcha

    Date de contact

    • Luni - Vineri10:00 - 20:00
    • Telefon +40 731 260 308
    • E-mailreceptie@armoniacenter.com