Homeopatia face parte cu succes din portofoliul de servicii oferite de clinica noastra.  Clientii Armonia Center pot alege beneficiile majore aduse de aceasta metoda alternativa de evaluare si tratament.

Medicul care ofera consultatii in Cabinetul de Homeopatie al Armonia Center are o vasta experienta in domeniu.  Prin serviciile de homeopatie medicul va ajuta sa obtineti echilibrarea starii de sanatate in plan fizic, psihic, emotional, plecand de la teoria conform careia organismele vii au o dinamica innascuta de auto-vindecare.

Tratamentul homeopat e o forma de terapie profunda care se adreseaza persoanelor care doresc abordarea problemelor de sanatate dintr-o perspectiva individualizata. Diferenta fata de medicina clasica, alopata, este aceea ca homeopatia nu lucreaza cu substante toxice pentru organism, nu impiedica mecanismele naturale ale vindecarii, ci, dimpotriva, le ajuta sa se desfasoare. Prin urmare, sistemul imunitar iese intarit.

Trateaza afectiuni precum, raceli, afectiuni cutanate, astm bronsic, bronsite, afectiuni digestive, urinare, neurologice, psiho-emotionale, chisturi ovariene, amenoree, dereglari mestruale, endometrioza, fibrom etc. Practic, orice afectiune, acuta sau cronica, poate fi abordata homeopatic.  Remediile pot fi folosite chiar in situatiile in care administrarea medicamentelor trebuie evitata: alaptare sau  alergie la medicamente.  Homeopatia se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, de la sugari pana la varstnici.

Datoria cea mai inalta a unui medic – unica sa datorie – este aceea de a reda sanatatea oamenilor bolnavi, adica de a-i vindeca.”

“Idealul suprem al terapiei este refacerea rapida, blanda si permanenta a sanatatii – altfel spus indepartarea, eradicarea bolii pe calea cea mai scurta, cea mai sigura si cea mai putin daunatoare…”

“Organonul medicinei” – Samuel Hahnemann (1755-1843-medic german, fondatorul homeopatiei)

Homeopatia, un ajutor real in vindecarea bolilor

 

Cabinet homeopatie Bucuresti

Trebuie precizat faptul ca pentru fiecare localizare a procesului neoplazic, precum si pentru fiecare mod de reactie al organismului in fata bolii, exista unul sau mai multe medicamente specifice.
Maladia canceroasa este o maladie care reprezinta o provocare reala si deosebit de grea pentru intreaga panoplie terapeutica.
Evident a intrat si in atentia medicilor cu educatie homeopatica.
Exista numeroase scheme de tratament si medicamente homeopatice pentru tratamentul cancerului cu diferitele sale localizari si diferitele sale stadii de evolutie.

Experienta clinica, ne arata faptul ca tratamentul homeopatic este un ajutor real in tentativa de vindecare a bolii. Dar trebuie sa atentionam faptul ca la ora actuala nu exista metoda cu eficienta de 100% pentru tratamentul cancerului. Astfel incat, sfatul meu este ca tratamentul homeopatic sa fie integrat celorlaltor metode terapeutice existente = chimioterapia , radioterapia , chirurgia oncologica . nu va sfatuiesc sa faceti tratamente unice = adica doar o metoda .

 

Tratamentul homeopatic „trezeste” resursele interne ale organismului, necesare in „lupta” sa impotriva celulelor canceroase , de asemenea face mult mai suportabile efectele negative ale metodelor „aliate” – chirurgia , chimioterapia si radioterapia .

Contacteaza-ne, raspundem in maxim 24 ore!

Formular de contact

Pentru detalii suplimentare sau pentru clarificarea oricaror nelamuriri, va rugam să ne contactați. Programarile pot fi facute la telefon: 073 126 03 08 / 021 539 49 40 sau completand formularul de mai jos.

    captcha

    Date de contact

    • Luni - Vineri09:00 - 18:00
    • Telefon 073 126 03 08
    • E-mailreceptie@armoniacenter.com