masaj anticelulitic

Alimentatia incorecta, genetica, sedentarismul cat si multe alte lucruri provoaca celulita. Celulita se dezvolta din cauza circulatiei slabe, a limfei si de cresterea toxinelor in tesuturile grase.

Masajul anticelulitic este o metoda de masaj care se aplica pentru a reduce si elimina celulita si pentru a aduce pielea la o stare sanatoasa.

Acest tratamenet imbunatateste circulatia sangelui si a limfei si ajuta la umplerea tesuturilor cu oxigen purificator.

 

De ce ar trebui sa beneficiati de un masaj anticelulitic?

Masajul anticelulitic este foarte eficient in procesul de vindecare prin reducerea problemei circulatorii atunci cand sunt aplicate de catre specialisti.

Atunci cand este aplicat in mod corespunzator, masajul va duce la descompunerea straturilor cu celulita si va preveni aparitia lor. Celulita este foarte frecventa in zona picioarelor si a soldurilor. Motivul pentru care celulita este prezenta in acele parti este reprezentat de circulatia lenta in acele parti, iar tesutul adipos este mult mai intens in acea zona a corpului.

Masajul isi propune sa accelereze circulatia sangelui si in special de la picioare la piept.

 

Beneficiile masajului anticelulitic

  • Ajuta la reducerea problemelor circulatorii, concentrandu-se in mod special pe celulita;
  • Pe masura ce rata circulatiei creste, pielea va avea un aspect mai sanatos si mai luminos;
  • Este cel mai eficient tratament de sustinere a dietei si sportului la persoanele care se confrunta cu problema celulitei si cresc eficienta dietei cu sportul;
  • Este posibil sa ajung sa eliminati celulita mult mai repede daca, masajul este aplicat de terapeuti experti;
  • Este de asemenea si un tratament eficient pentru prevenirea formarii celulitei atunci cand se aplica la intervale regulate.

Daca iti doresti un masaj anticelulitic profesional contacteaza-ne la 0731.260.308!