O metoda de diagnosticare si tratament care foloseste cu succes cea mai avansata tehnologie de profil – aparatul de biorezonanta SCIO – considerat ca fiind una dintre cele mai promitatoare achizitii ale stiintei medicale moderne, bazat pe descoperirile fizicii cuantice, prin care se obtine echilibrarea energetica a eventualelor disfunctii depistate.

Ce obtinem in urma evaluarii cu aparatul de biorezonanta SCIO

Evaluarea prin biorezonanta presupune interviul clinic, diagnosticarea cu aparatul de biorezonanta SCIO, interpretarea rezultatelor si recomandari individualizate de tratament pe cai naturale (fitoterapie, suplimente naturiste, remedii homeopate, remedii florale Bach, etc.). Aparatul de biorezonanta SCIO poate evalua compatibilitatea cu diferite substante, pentru a eficientiza la maxim tratamentul.

Evaluarea este completa, furnizand informatii precise asupra:

• parametrilor generali ai organismului (vitalitate, imunitate, hidratare celulara, oxigenare, regenerare celulara, etc.),

• posibilelor deficiente de vitamine, minerale, aminoacizi, hormoni, neurotransmitatori, acizi grasi esentiali,

• prezentei patogenilor (virusi, bacterii, fungi, paraziti) precum si

• profilului pe organe, aparate si sisteme (respirator, cardiovascular, digestiv, urinar, genital, nervos, osos, endocrin, muscular, organe de simt).

Beneficiile evaluarii cu aparatul de biorezonanta SCIO

Beneficiul principal il constituie identificarea cauzei care sta la baza disfunctiilor sau a afectiunilor depistate, astfel incat prin corectarea/inlaturarea acesteia sa fie obtinuta vindecarea. Metoda de diagnosticare prin biorezonanta este sigura, complexa, rapida, neinvaziva, nedureroasa, putand fi folosita la pacienti de orice varsta. Nu presupune o pregatire prealabila (pacientul poate consuma lichide sau alimente in mod obisnuit) si nu sunt folosite substante injectabile.

Tratamentele sunt individualizate pentru fiecare pacient (fitoterapie, homeopatie, terapie prin biorezonanta s.a.m.d.), aparatul de biorezonanta SCIO evaluand si compatibilitatea cu diferite substante.

Contacteaza-ne, raspundem in maxim 24 ore!

Formular de contact

Pentru detalii suplimentare sau pentru clarificarea oricaror nelamuriri, va rugam să ne contactați. Programarile pot fi facute la telefon: +40 731 260 308 sau completand formularul de mai jos.

    captcha

    Date de contact

    • Luni - Vineri10:00 - 20:00
    • Telefon +40 731 260 308
    • E-mailreceptie@armoniacenter.com