Tehnologiile pe care vi le punem la dispozitie pentru tratarea durerilor de diverse tipuri sunt rezultatul multor ani de cercetare si dezvoltare in laboratoare din Germania si se bazeaza pe puterea microcurentilor biocibernetici in diagnosticarea si recuperarea medicala a pacientilor. Datorita faptului ca sunt total non-invazive, terapiile care folosesc aceste tehnologii sunt ideale in cazul recuperarii medicale a sportivilor de performanta (care trebuie sa revina pe teren in cel mai scurt timp), oferind rezultate imediate si spectaculoase si in cazul pacientilor care se recupereaza dupa efort, sau care doresc sa-si imbunatateasca calitatea vietii.

Beneficiile terapiilor Algonix – tratarea durerii si recuperare medicala:

 • regenerare celulara prin stimularea mecanismului autoreparator al organismului
 • eliminarea pana la disparitie a durerilor si recuperare medicala
 • imbunatatirea proprietatii fluidelor, prin urmare eliminarea toxinelor din organism

Sistemul Algonix este cea mai recenta inovatie pentru tratarea durerii, a leziunilor si recuperare medicala rapida in urma traumatismelor si are la baza o tehnologie premiata Nobel. Zonele afectate, care au un deficit de energie, sunt identificate si sistemul ajuta celulele sa functioneze din nou la parametri normali, pornind astfel procesul natural de vindecare al organismului.  Celor doi cercetatori germani care au pus bazele stiintifice pentru utilizarea acestei tehnologii (Dr. Erwin Neher and Dr. Bert Sakmann) le-au fost recunoscute meritele si au primit in anul 1991 premiul Nobel pentru studiul mecanismelor prin care aplicarea unor curenti externi influenteaza functiile organice.

Apelam la Algonix in cazul durerilor cronice de spate, lumbago sau lombalgii, in hernia de disc necomplicata, in cervicalgii sau cefalee de diverse etiologii, in dureri ale articulatiilor mari sau mici sau afectiuni degenerative precum: gonartroza, coxartroza, in dureri acute ca urmare a unor injurii diverse (accidente, traumatisme, rupturi musculare, tendinite sau tenosinovite) pentru drenaj limfatic medical, profund sau pentru terapia somnului” spune d-na Zanfir Madalina, Specialist terapie de recuperare medicala cu Algonix by Medilab.

 

Terapia durerilor prin Algonix

Iata o parte din terapiile utilizand Algonix, oferite in Armonia Center:

 • Terapia durerilor cronice din zona cervicala si zona lombara
 • Terapia somnului – ideala si recomandata tuturor celor care acuza probleme cu somnul
 • Terapie de reabilitare post-operatorie – ideala pentru accelerarea refacerii tesuturilor (regenerare celulara) afectate dupa o interventie chirurgicala invaziva
 • Terapie de refacere dupa traume fizice – ideala pentru sportivi aflati in recuperare medicala si care necesita regenerare celulara rapida
 • Drenaj limfatic pe tot corpul – imbunatatirea circulatiei sangelui si a sistemului limfatic de cinci ori pentru garantarea celor mai bune rezultate in cel mai rapid mod posibil cu privire la eliminarea toxinelor
 • Scleroza multipla – controlarea simptomelor precum pierderea mobilitatii, rigiditate musculara, pierderea echilibrului si acoordonarii, amorteala si furnicaturi la nivelul mainilor si picioarelor, pierderea masei musculare, paralizie, probleme vizuale s.a.m.d.
 • Terapie de tratare a tulburarilor de circulatie sanguina – restabilirea circulatiei sanguine, reducerea spasmelor musculaturii netede din vasele de sange, prin urmare eliminarea durerilor si a crampelor din membrele inferioare
 • Tratarea durerilor de cap de diferite etiologii – induse de diverse tipuri de afectiuni precum viscerale, endocrine, oftalmologice, sinusale, alergice s.a.m.d.

Contacteaza-ne, raspundem in maxim 24 ore!

Formular de contact

Pentru detalii suplimentare sau pentru clarificarea oricaror nelamuriri, va rugam să ne contactați. Programarile pot fi facute la telefon: 073 126 03 08 / 021 539 49 40 sau completand formularul de mai jos.

  captcha

  Date de contact

  • Luni - Vineri10:00 - 22:00
  • Telefon 073 126 03 08
  • E-mailreceptie@armoniacenter.com