Access Bars este o terapie alternativa revoluționară care realmente iți poate schimba viața! Dezvoltată de Gary M. Douglas, fondatorul Companiei Access Consciousness, aceasta tehnica non-invaziva presupune activarea a 32 de puncte de pe cap, cunoscute sub numele de „bare”, prin atingere usoara a acestora cu mainile.

Aceste “bare” sunt asociate cu diferite aspecte ale vietii, inclusiv creativitatea, sanatatea, controlul si multe altele. Access Bars poate ajuta la eliberarea emoțiilor blocate, reducand stresul si oferind o senzatie de pace interioară si relaxare. Practicienii susțin că acest lucru poate duce la o mai buna funcționare la nivel fizic si emotional precum si la o mai mare claritate mentală. Ședințele de Access Bars durează aproximativ 60 de minute si pot fi efectuate de catre un practician pe o masa de masaj, fără a fi nevoie sa te dezbraci sau sa te simți incomod.

Acesta terapie alternativa este folosită pentru o varietate de probleme, de la anxietate si depresie la durerea cronica, insomnie sau problemele de cuplu. Chiar si performanțele sportive au fost îmbunătățite de catre persoane care au experimentat terapia.

In general este considerată o terapie non-invaziva si sigură, cu efecte secundare aproape inexistente. Așadar, daca vrei sa iti imbunatatesti viața si sa te eliberezi de emoții blocate, Access Bars este alegerea perfectă pentru tine!

Nu ezita sa discuti cu un profesionist in domeniul sanatatii inainte de a incepe orice tip de terapie alternativa.